„Што е TOEFL iBT” - презентација
EVENT DATE: 05/15/2017
EVENT LOCATION: American Corner Bitola
Почитувани,
 
Американското Катче Битола ве поканува на информативната презентација насловена како „Што е TOEFL iBT” во понеделник, 15-ти Мај, во 19:00 часот во просториите на Катчето.
 
На оваа презентација ќе имате можност да ги слушнете повеќе информации за меѓународниот тест за англиски јазик TOEFL iBT и да поставувате прашања.

НАПОМЕНА: Ве молиме да потврдите вашето присуство на тел: 047/ 203 326 или емаил: americancornerbitola@gmail.com 
April 2020
Su Mo Tu We Th Fr Sa
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
RECENT NEWS
NEWS DATE: 01/10/2020

asdasd

...

read more »
NEWS DATE: 01/18/2017

Почитувани,

 
Ве покануваме на презентацијата "Вовед во пишување грантови" со Крис Куелар, Волонтер на Мировниот Корпус во Маке...
read more »
NEWS DATE: 01/17/2017

Почитувани,

Американското Катче Битола ги поканува сите заинтересирани наставници и професори да учествуваат на четиридневн...


read more »