Презентација
NEWS DATE: 01/18/2017

Почитувани,

 
Ве покануваме на презентацијата "Вовед во пишување грантови" со Крис Куелар, Волонтер на Мировниот Корпус во Македонија на 24-ти јануари во 19:00 часот во Американското Катче Битола. 
 
На презентацијата, г-дин Куелар ќе ги воведе учесниците во процесот на пишување грантови, вклучувајќи дефинирање на терминологија, преглед на апликациониот процес и совети при пополнувањето на апликациите. 
 

Ве замолуваме потврдете го Вашето присуство на нашиот мејл: americancornerbitola@gmail.com.

April 2020
Su Mo Tu We Th Fr Sa
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
RECENT NEWS
NEWS DATE: 01/10/2020

asdasd

...

read more »
NEWS DATE: 01/18/2017

Почитувани,

 
Ве покануваме на презентацијата "Вовед во пишување грантови" со Крис Куелар, Волонтер на Мировниот Корпус во Маке...
read more »
NEWS DATE: 01/17/2017

Почитувани,

Американското Катче Битола ги поканува сите заинтересирани наставници и професори да учествуваат на четиридневн...


read more »