Вебинар "Како да управувате со Вашата стартап компанија"
NEWS DATE: 01/12/2017

Американското Катче Битола со особено задоволство Ве поканува на вебинарот "Како да управувате со Вашата стартап компанија" кој ќе се одржува на глобално ниво. На 17-ти јануари во 14:00 часот вебинарот може да го следите во просториите на Американското Катче Битола. 

За да успеат, стартапите треба ефикасно да ги користат своите ресурси што е една од најтешките задачи. За среќа, постојат работни рамки кои претриемачите може да ги користат за да го подобрат работењето. На 17-ти јануари во 14:00 часот во АК Битола ќе имате можност да научите кои се тие рамки кои може да Ви помогнат да го подобрите работењето: Дали треба да го креирам овој производ или услуга? Дали постои можност за профит со воведување на даден производ? Како да се приоретизираат задачите? 
Гуруата од GIST, Ray Crowell, Извршен директор на Humble impact и Melissa Perri, Основач на Produx Labswill, објаснуваат повеќе за работните рамки и како да направите стратешки одлуки за Вашата стартап компанија. 

Ве замолуваме потврдете го Вашето присуство на нашиот мејл: americancornerbitola@gmail.com.

Ве очекуваме! 

December 2019
Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
RECENT NEWS
NEWS DATE: 01/18/2017

Почитувани,

 
Ве покануваме на презентацијата "Вовед во пишување грантови" со Крис Куелар, Волонтер на Мировниот Корпус во Маке...
read more »
NEWS DATE: 01/17/2017

Почитувани,

Американското Катче Битола ги поканува сите заинтересирани наставници и професори да учествуваат на четиридневн...


read more »
NEWS DATE: 01/12/2017

Американското Катче Битола со особено задоволство Ве поканува на вебинарот "Како да управувате со Вашата стартап компанија" кој ќе се одржува на г...


read more »