Презентација
NEWS DATE: 01/18/2017

Почитувани,

 
Ве покануваме на презентацијата "Вовед во пишување грантови" со Крис Куелар, Волонтер на Мировниот Корпус во Македонија на 24-ти јануари во 19:00 часот во Американското Катче Битола. 
 
На презентацијата, г-дин Куелар ќе ги воведе учесниците во процесот на пишување грантови, вклучувајќи дефинирање на терминологија, преглед на апликациониот процес и совети при пополнувањето на апликациите. 
 

Ве замолуваме потврдете го Вашето присуство на нашиот мејл: americancornerbitola@gmail.com.

December 2019
Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
RECENT NEWS
NEWS DATE: 01/18/2017

Почитувани,

 
Ве покануваме на презентацијата "Вовед во пишување грантови" со Крис Куелар, Волонтер на Мировниот Корпус во Маке...
read more »
NEWS DATE: 01/17/2017

Почитувани,

Американското Катче Битола ги поканува сите заинтересирани наставници и професори да учествуваат на четиридневн...


read more »
NEWS DATE: 01/12/2017

Американското Катче Битола со особено задоволство Ве поканува на вебинарот "Како да управувате со Вашата стартап компанија" кој ќе се одржува на г...


read more »